Відомий український телеведучий Андрій Бідняков відверто поділився бідою про те, як він залишився без рідного дому у Маріуполі, який зараз перебуває під окупацією російських військ.

Про це Андрій Бєдняков розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Андрій Бєдняков. Фото Instagram
Андрій Бєдняков. Фото Instagram

Нагадаємо, що Андрій народився в українському місті Маріуполі, який зараз зараз знаходиться під контролем росії.

Телеведучий дуже болісно переживає через те, що не може вільно потрапити до батьківського дому, в якому проходило його дитинство.

Андрій Бєдняков, скріншот: Youtube
Андрій Бєдняков, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він розповідає того, що не переживає, що квартиру може хтось обікрасти, проте боїться того, що ніколи не зможе потримати в руках фотографії його сім'ї та речі які дуже дорогі його серцю.

Бєдняков розповів, що росіяни знесли квартиру, яку він віддав своїй сестрі та в якій він був прописаний.

Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube
Андрій Бєдняков. Фото: скрін youtube

Втім, будинок, де проходило його дитинство та жила мама, окупанти не зруйнували, але український телеведучий навіть боїться зайвий раз згадувати про нього.

"Я боюся питати вкотре ... Є люди, які приходять, вони там живуть, дали ключі, щоб вони там, ну… Наші друзі, не друзі, а друзі наших друзів, вони заходять, так… Я не боюся, що заберуть квартиру… Я не боюся, що знесуть будинок, боюся, що я не дістану фотографії мами, батька, дитячої грамоти, кількох книг, і такі ось артефакти, як магнітофон, і там мамині якісь речі, батька речі. Ось цього я боюся, а за квартиру я не переживаю", — розповідає український телеведучий та зірка "Орел і Решка" Андрій Бєдняков.