Стало відомо в яких відносинах зірки "Скаженого весілля" Віра та Олександр Кобзар після розлучення

Про це Вірарозповіла в программе "Зірковий шлях".

Віктиорія Курочкіна та Віра Кобзар. Фото: скрин відео
Віктиорія Курочкіна та Віра Кобзар. Фото: скрин відео

Подружня пара не лише в житті, а й на екрані Віра та Олександр Кобзар минулого року оголосили про розірвання шлюбу. Вони підростають двоє дітей.

Як відомо, Олександр натякнув на інший роман, проте його дружина не давала коментарів ЗМІ.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На питання ведучої, чи допомагав їй та дітям колишній чоловік, Віра відповіла, що допомагав. Коли почалася війна, вона одразу зателефонувала до Олександра і сказала, що в неї вдома може вибити стіни.

Віра Кобзар. Скрин відео
Віра Кобзар. Скрин відео

Колишній чоловік приїхав за 20 хвилин і перевіз її з дітьми на Осокорки. Там вони перебували у приватному будинку, у якому був підвал. Також вона каже, що зараз Олександр спілкується з дітьми, наскільки це зараз можливо.

На прохання ведучої прокоментувати розлучення актриса відмовилася. Вона зауважила, що вони не домовлялися розмовляти на цю тему. А також додала, що за жодних обставин не коментуватиме розлучення, навіть в односторонньому порядку.

Нагадаємо, що Назар Задніпровський із "Скажене весілля" зізнався, як багато грошей він "втратив" на зйомках.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Скаженого весілля" Арам Арзуманян обдурив свою маленьку дочку: "Розіб'є багато сердець".

Також стало відомо, що Катя Кузнєцова з "Кухні" зізналася, що їй заважало виїхати з росії ще 2014 року, після окупації Криму: "Мене намагалися прогнути".