Дружина українського гумориста, актора студії "Квартал 95" Степана Казаніна Наталія відреагувала на масовий обстріл мирних українських міст російськими окупантами.

У пості на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Наталія Казаніна звернула увагу на те, як часто російські пропагандисти змінюють цілі так званої спецоперації в Україні.

Степан та Наталія Казаніни, кадр з інтерв'ю
Степан та Наталія Казаніни, кадр з інтерв'ю

Ніхто не здивується, якщо самі заплутаються в них. Найгірше те, що українці продовжують гинути на цій жорстокій війні проти нашого народу.

Наталія Казаніна, фото: Instagram
Наталія Казаніна, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Наталя Казаніна ледве стримується, бачачи, з якою озлобленістю коментують події в Україні прості росіяни. Яка ненависть у їхніх словах та радість від чергових смертей українців, у тому числі й дітей.

[quote author="Наталія Казаніна"]"Я так хочу зібрати весь свій страх і свою безпорадність у кулак! Кинути у відповідь цій нелюдській владі і всім, хто її підтримує! Пілотам бомбардувальників, які роблять "красиво" нашій країні! Диспетчерам, які бажають вбивцям "м'якої посадки"! Всім, хто насолоджується нашими втратами! Ви б'єтеся нашою зброєю, відданою в обмін на мир і незалежність! Впевнені, що ми пробачимо Вам чергову зраду?", - пише вона.

Пост Наталії Казаніної, instagram.com/natalikazanina
Пост Наталії Казаніної, instagram.com/natalikazanina

Дружина Степана Казаніна зізнається, що вже втомилася ховати сльози та плакати. А тримається вона тільки тому, що з нею плачуть "багато небайдужих сердець по всьому світу... люблять, страждають, рвуть душу і родинні зв'язки... але не мовчать".

"А, ну так, ви ж звикли, що країна прощає вам жахливу бідність і багаторічну пропаганду ... ви витрачаєте божевільні гроші на вбивство! На вбивство, не на творення! Під яким богом!" Ходіть, безстрашні?... Нам усім є що втрачати! Правда, чаші терезів різні... мовчання не рівне правді... Страх не дорівнює втраті... брехня не дорівнює життю... Задумайтесь, небайдужі!!! про те, що впиватись чужою скорботою страшніше за власну смерть...", - пише вона. Наталія Казаніна

Пост Наталії Казаніної, instagram.com/natalikazanina
Пост Наталії Казаніної, instagram.com/natalikazanina

Нагадаємо, що дружина зірки "Квартал 95" Степана Казаніна проінспектувала школу Києва: "А я маю привід".

Раніше ми повідомляли, що дружина Казаніна із "Квартал 95" описала звичайний день із життя киян: "Накриває від недосипання".