У середині червня 2022 року улюбленець усіх українок Тарас Цимбалюк із серіалу "Фортечна" заявив про розлучення зі своєю дружиною Тіною.

Дівчина зауважила, що розрив стався на тлі війни.

"Друзі, ми з Тарасом більше не пара. Війна - велике випробування абсолютно для всіх пар, і деякі з них це випробування не проходять. Наша не стала винятком. З поваги до Тараса і до себе я не даватиму жодних коментарів (власне, як завжди)", - сказала тоді Тіна.

Тарас Цимбалюк з дружиною, фото з Instagram
Тарас Цимбалюк з дружиною, фото з Instagram

Наразі ж актор з повною впевненістю заявив про новий виток у своєму житті. Тарас цілком готовий стати головним гером романтичного шоу "Холостяк", яке так люблять українці.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Про це стало відомо після интервью Цимбалюка Аліні Доротюк.

Інтерв'юер згадала про пост Тараса про те, що він несподівано для себе став неодруженим. Через це вона не змогла не спитати про бажання актора взяти участь у шоу після закінчення війни.

"Я зараз не хочу нікого обманювати, я цілком можу погодитися на таку пропозицію. Я не планую жодних стосунків зараз і хочу свій чоловічий стрижень якось розібрати, все проаналізувати. Цілком можливо, що коли мені запропонують участь у цьому проекті, то я буду один і можу погодитися" , - відверто зізнався Цимбалюк.

Зазначимо, що українці були вкрай незадоволені 12 сезоном шоу "Холостяк" з Алексом Топольським через численні скандали та придуманий образ бізнесмена. що він актор.

Нагадаємо, що Тарас Цимбалюк з "Фортечної" розповів про виживання тещі в Маріуполі: "Шматок сала на три дні і руки, що трясуться".

Раніше ми повідомляли, що колишній Віки Варлей з "Холостяка" Тарас Цимбалюк забив на кіно і взявся за книги: "На превеликий жаль...".