Всесвітньо відома американська співачка Мадонна мало не попрощалася із життям. Зірку знайшли непритомним і доправили до лікарні Нью-Йорка.

Нині 64-річна знаменитість перебуває у реанімації.

Мадонні стало погано 24 червня.

Мадонна, кадр з інтерв'ю
Мадонна, кадр з інтерв'ю

Як розповів менеджер артистки Гай Осірі на своїй сторінці в Instagram, лікарі у неї виявили бактеріальну інфекцію.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Виконавницю знайшли непритомною та екстрено госпіталізували до лікарні. Нині знаменитість перебуває під наглядом лікарів.

Мадонна: скрін із соцмережі
Мадонна: скрін із соцмережі

"Її здоров'я покращується, але воно все ще під контролем. Повне одужання очікується. Наразі ми змушені призупинити всі заходи, в яких бере участь Мадонна, зокрема тур", - додав Осірі.

Зірка американської сцени була інтубована як мінімум на одну ніч, перш ніж їй видалили слухавку.

Тепер вона прийшла до тями і починає одужувати.

Також відомо, що її дочка Лурдес Леон була весь цей час поряд із нею у лікарні.

Мадонна
Мадонна

Зазначимо, що на початку року Мадонна оголосила світовий тур із 35 концертів. Він мав розпочатися 15 липня. Це турне виконавиця хотіла присвятити 40-річчю свого культового хіта Holiday.

"Ми поділимося з вами більш детальною інформацією, як тільки вона у нас з'явиться, включаючи нову дату початку туру та перенесені концерти", - підсумував менеджер артистки.

Нагадаємо, що 64-річна Мадонна здичавіла, вилакала воду із собачої миски і відрубалася: "Сумно бачити захід сонця легенди!".

Раніше ми повідомляли, що Мадонна намагалася спокусити Антоніо Бандераса за його дружини, це закінчилося диким фіаско.