Всесвітньо відома американська співачка Бейонсе, яка виступає у стилі R&B, продовжує своє світове турне World Renaissance. Днями зірка виступила у польській столиці, у місті Варшава та до неї на концерт прийшла українська зірка Оля Полякова.

"Суперблондинка" Оля Полякова заявила, що американка вкрала у неї образ "Королеви ночі", а також використала у своєму концерті її блискучого коня.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Олі Поляковій у мережі Instagram.

Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram
Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Боже, це ж мій кінь. А я думала, куди він зник з гаража...", - з жартом написала Оля Полякова у своїй історії.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Окрім важливого елементу декорацій – коня, українська співачка зауважила, що концерт американської колеги теж дуже нагадує її програму виступів. Зокрема, йдеться про те, як Оля Цибульська літала концертним залом у плащі.

Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram
Stories Олі Полякової, скріншот: Instagram

"І в плащі я літала в "королеві ночі". А кажіть, що на нас не дивляться. Підгладжують...", - пише Оля Цибульська.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Також на додаток до всього, що розповіла Оля Цибульська, можна побачити і знімки з концертів українки. Тут наша зірка справді виявилася першою, а Бейонсе – плагіатниця.

Однак це вже не перший випадок із цією американською зіркою та Олею Поляковою. У далекому 2017 році Оля вже звинувачувала Бейонсе у тому, що та сплагіатила у неї важливий елемент образу – кокошник.

Нагадаємо, Оля Полякова зі смутком зізналася Єфросініною, що у неї не було жодних чоловіків: "Я отримала нереальних п*здюлей".

Раніше повідомлялося, Оля Полякова дізналася про вирвані роки через поцілунків не з чоловіком: "С*кса, як і гононів в СРСР не було".

Також, Маша Полякова не посоромилася показати, чи має труси під штанами: футболка вже злетіла.