Відома українська акторка, учасниця творчої студії "Жіночий квартал" та головна зіронька серіалу "Одного разу під Полтавою" Ірина Сопонару частенько радує шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 380 тисяч людей.

Ірина Сопонару продовжує ділитися ефектними знімками. Цього разу фотографиня зловила кадр, де вона майстерно позувала на величезному камені, біля водойми. При цьому розріз на спідниці артистки спокусливо оголив її ніжку.

"Нічого незвичного. Я завжди так стою на камінні, мрію про нашу перемогу", - написала Сопонару.

Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару
Скріншот із Instagram, Ірина Сопонару

Коментарі доводять, як сильно українці захоплюються особистістю та творчістю Ірини, проте серед них невдоволені також є. Користувач мережі заявив, що Сопонару раніше була більш ефектна, працюючи в Дизель-шоу.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Однак він навіть не спромігся дізнатися, що Ірина виступає в "Жіночому кварталі", про що артистка люб'язно нагадала йому, а також про те, що його виховання залишає бажати кращого.

"А ви, я бачу, тримаєте руку на пульсі та й компліменти робити "вмієте". Напевне мама вами пишається, гарну людину і "чоловіка" виховала. ПС: Мене немає в дизель шоу", - відповіла Сопонару.

Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/
Коментарі - instagram.com/irinasoponaru/

Варто зазначити, що нещодавно Ірина Сопонару розповіла про свій новий статус - вона стала нареченою. Зірка планує вийти заміж за іноземця на ім'я Різ, з яким у відносинах близько двох років.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розхвалила свого хлопця-іноземця в особливий день: "Дякую за те, що ти є"