Колишній чемпіон у середній вазі Карл Фроч бажає бачити, як чемпіон світу за версією WBC Тайсон Ф'юрі закріпить свою спадщину перемогами над Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

Ф'юрі, який не змагався з грудня 2022 року після бою з Дереком Чісорою, поки немає суперника. Про це повідомляє Boxing Scene.

Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube
Тайсон Ф'юрі. Фото: Youtube

Він намагався домовитися про поєдинок як з Усіком, так і з Джошуа, проте обидва поєдинки не відбулися.

Було укладено угоду про поєдинок за звання непохитного чемпіона з Усиком, згідно з яким Ф'юрі мав отримати 70 відсотків від гонорару, проте ця угода розпалася, оскільки сторонам не вдалося домовитись про фінансові умови реваншу.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Фроч вважає, що Ф'юрі потребує більшого внеску у свою спадщину, ніж трилогія з Деонтей Вайлдером.

"Він зустрічався з Деонтейом Уайлдером тричі, і в першому бою він майже програв, була нічия. Він майже програв знову в третьому бою, і це були три великі поєдинки проти хлопця, який не є великим суперважком. має потужний удар, але тому що він не такий великий і важкий, Тайсон Ф'юрі може утримувати його на відстані, спиратися на нього і контролювати бій, тому для Ф'юрі досить легко робити те, що він робить через свої розміри", - заявляє Фроч.

Ф'юрі. Фото: Youtube
Ф'юрі. Фото: Youtube

Якщо Тайсон Ф'юрі справді хоче битися з Олександром Усиком, то чому він вимагає розподілу 70/30, а коли угода була укладена, він відмовляється від поєдинку — цікавиться Фроч.

Справа в тому, за його словами, що британець просто усвідомив, що не зможе підготуватися за шість тижнів, хоча намагався виглядати великим чоловіком.

"Я вважаю, що Тайсон Ф'юрі хоче битися з Усиком. Він дуже впевнений у собі, і у нього є всі підстави вірити, що він може перемогти Усика, оскільки він удвічі більший за нього", - додав він.

Однак як воно буде насправді – невідомо.

Нагадаємо, дружина Олександра Усика Катерина зважилася змагатися з Ліною Костенко: "Не потрібен привід"

Як повідомляв "Знай.uа", від Олександра Усика вимагають відео з вибаченнями та "правдою": бій з Тайсоном Ф'юрі може не відбутися

Знай.uа писав, Олександра Усика готують до бою до Дня Незалежності, але Тайсон Фьюрі на ринг не вийде: "Треба пузатого нагодувати"