54-річна українська телеведуча Надія Матвєєва стала гостею чергового випуску шоу "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Вона тоді зізналася, що скоро вийде заміж за свого таємничого чоловіка, який не має відношення до шоу-бізнесу та молодшої за українську знаменитість на цілих 20 років. Рідні Наді, до речі, не підтримують цього союзу.

Надія Матвєєва. Фото: скрін youtube
Надія Матвєєва. Фото: скрін youtube

Такі знаменитості як Регіна Тодоренко, Аліна Астровська, Ані Лорак, Джиган, Таїсія Повалій, Яна Соломко назавжди зникли для українців. Багато українських зірок розпрощалися зі своїми рідними, які зомбувалися від Росії.

Така доля чекала і на сестру Надії Матвєєвої. Зазначимо, що знаменитість родом із Керчі.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Повалій, Лорак, Тодоренко та Седокова, скріншот: YouTube
Повалій, Лорак, Тодоренко та Седокова, скріншот: YouTube

"Спочатку, коли мої родичі з росії, моя двоюрідна сестра писала мені "Приїжджайте до нас. Що там у вас відбувається? Приїжджайте до нас". Вона думала, що порятунок - це приїхати до них. Я просто відповіла, що у нас війна, їхні солдати вбивають наших людей і дітей. Ми не спілкуємося. Вона більше не дзвонила і я не пишу. До війни ми були дуже близькими... Їм надумати, що буде з Україною... А ще краще - знищити, і щоб не було цього питання. Так про що говорити?", - переконана телеведуча .

Нагадаємо, що Надя Матвєєва з "Все буде добре" розповіла про того самого чоловіка: "Він як міг любив мене".

Раніше ми повідомляли, що Надія Матвєєва із "Все буде добре" навчила українців правильно пити: "З ранку корисно".

Також стало відомо, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" відпустила пишні вуса, яким позаздрив навіть Зібров: "Не голитеся?"