Турецький актор і модель Джан Яман, відомий завдяки серіалу "Рання пташка", регулярно радує своїх передплатників яскравими знімками, демонструючи цікаві моменти з життя, а також своє красиве тіло.

Джан Яман досить активно веде свою сторінку у соціальній мережі Instagram, на яку вже підписано понад 10 мільйонів людей. Актор регулярно викладає фотографії і часто показує своє красиве м'язисте тіло, яке зводить з розуму багатьох його шанувальниць.

Джан Яман, фото з instagram
Джан Яман, фото з instagram

Цього разу Джан Яман показав, як відпочиває на яхті посеред блакитних хвиль. Актор спокійно засмагає на сонці, вражаючи мускулистим торсом.

Джан Яман, instagram.com/canyaman
Джан Яман, instagram.com/canyaman

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У коментарях до посту Джана Ямана його передплатники висловлюють своє щире захоплення, називаючи актора своїм королем і залишаючи численні серця під його новим знімком.

Про Джана Ямана дізналися не тільки в Туреччині, а й у всьому світі завдяки успішній головній ролі в серіалі "Рання пташка". Окрім акторської діяльності, Яман активно просуває сторінку в соціальних мережах.

Коментарі, instagram.com/canyaman
Коментарі, instagram.com/canyaman

Коментарі, instagram.com/canyaman
Коментарі, instagram.com/canyaman

Нагадаємо, що Джан Яман забув про Демет Оздемір: "Рання пташка" у минулому, тепер лише оголенка та кальян. Свіжий знімок, з оголеним торсом Джана, віддані фанатки почали активно лайкати та коментувати знімок.

Раніше ми повідомляли, що солодкий красень Джан Яман із серіалу "Рання пташка" дав відчути свій запах: "Знову доступний".

Також стало відомо, що зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт може потрапити до в'язниці на 4 роки: вже був у суді.