Відомий актор, зірка "Кварталу 95" Юрій Ткач розповів, як він разом із дружиною пожертвував свою машину на ЗСУ.

Жартівне відео розміщено на сторінці соціальної мережі instagram"Квартал 95"

Юрій Ткач. Фото: скрін youtube
Юрій Ткач. Фото: скрін youtube

Юрій Ткач, як і багато інших українських зірок, невпинно працює на благо країни і робить все, щоб допомогти тим, кому це необхідно. Він розповів, що до благодійного фонду до міста Дніпро вдалося передати понад п'ять тонн продуктів. Як розповів артист, ця організація щодня годує тисячі українців, які опинилися у скрутному становищі через війну.

Цього разу він вирішив віддати власний автомобіль на потреби ЗСУ. Швидше за все йдеться про Chevrolet Explorer. Як відомо, ще до війни у ​​актора був цей автомобіль, він потрапив до об'єктивів камер під час його розіграшу ще 2017 року. Варто зазначити, що така марка машини дуже знадобиться ЗСУ, в ній можуть розміститися 8 пасажирів одночасно, а якщо вона повнопривідна, то кращого варіанта не може бути.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

ЗСУ. Фото Генштаб
ЗСУ. Фото Генштаб

Як завжди, Юрій з гумором повідомив про передачу автомобіля на потреби ЗСУ. Він розіграв цілу пригоду, в якій, як виявилося, його "розвела" дружина і він їй продав власну машину. А на початку відео він промовив усім відому фразу:

"Короче кажучи"

У коментарях шанувальники написали:

"Юрчик обожнюю тебе за твій гумор"

"Норм, "кварталівці" - ви найкращі ! Юрій-наш Б. Уліс ! )"

Нагадаємо, що зірка "Квартал 95" Юрій Ткач поділився болем багатьох чоловіків в Україні: "Треба лише трохи почекати...".

Раніше ми повідомляли, що Віталій Козловський влаштував рух із Юрієм Ткачом із "Квартал 95", чарками та двома українками: "Ми засмагаємо".