Відома ведуча разом із командою довела, що українці мають стати частиною Європейського союзу.

Про складну підготовку до концерту вона розповіла на сторінці у соціальній instagram.

Катя Осадча, instagram.com/kosadcha
Катя Осадча, instagram.com/kosadcha

Зірка розповіла, що відбулася грандіозна подія – благодійний марафон Embrace Ukraine в Амстердамі. Він зібрав 15 тисяч глядачів. Катя зауважила, що про організацію цього заходу можна написати цілу книгу.

Виявилось організувати концерт на Музейній площі Амстердама непросто. Їм казали, що концерти роблять за рік, а не за кілька тижнів, проте українській команді це вдалося зробити. І тепер європейці розуміють, чому ми непереможні, тому що ми добиваємося мети і йдемо до мети до останнього, кожен на своєму полі бою, каже ведуча.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Катерина Осадча. Фото Instagram
Катерина Осадча. Фото Instagram

А обов'язковою умовою проведення було вимірювання децибелів у Музеї Ван-Гога, яке треба робити спеціальною технікою. За словами Каті, цю техніку дістали з-під землі, щоб тільки концерт відбувся, а в Європі голосно прозвучало, що українці заслужили бути частиною ЄС.

"Вся команда - космос, це лише частина складнощів на шляху до створення того, що ви побачили в ефірі, але все вийшло. Сьогодні в Брюсселі саміт ЄС, де буде прийнято важливе рішення", - написала зірка.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що Катя Осадча запалила з Тимуром Мірошниченком в Амстердамі, Горбунова не видно: "Ми ще раз голосно сказали".

Раніше ми повідомляли, що Катя Осадча не знає, як повернути себе до життя після таких втрат: "Нестерпний біль усередині та сльози...".