Відносини батьків і дітей – одні з найскладніших для вивчення, але також вони одні із найзахоплюючих.

Телеведуча Маша Єфросиніна та співачка Оля Полякова обговорили цю тему у черговому випуску проєкту "Дорослі дівчатка". Зазначимо, що випуск було знято до повномасштабного вторгнення Росії на територію України у січні 2022 року. Опубліковано ролик на прохання шанувальників знаменитостей.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, фото: Знай.ua

Дівчата запустили невеликий бліц під назвою "Було/не було", де на коротке запитання вони коротко відповідають, чи мав місце в їхньому житті той чи інший факт.

Перше питання, яке поставили Олі та Маші за кадром було "Знайомила у шкільному віці батьків зі своїми хлопцями?".

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Відповіді, м'яко кажучи, здивують багатьох українців.

"У мене не було хлопців жодних у шкільному віці", - сумно відповіла Полякова, яка зараз є тією ще серцеїдкою і відверто говорить на всі інтимні теми.

"У мене були в садку", - на противагу "Королеві ночі" відповідає Маша Єфросиніна. Адже зараз Маша більше відома всім своєю серйозністю та суворістю, а грайлива Маруся відкрилася публіці лише недавно.

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

Телеведуча згадала, що батьки не лаяли її, не змушували вчитися чи щось робити, а просто закликали жити і насолоджуватися життям.

"Перший раз, коли я отримала нереальних п*здюлей - це була наша кухня. Мене посадили на білу табуретку і сказали не ворушилися... У 2 класі у нас був дуже хороший хлопчик Олежка Бугаков, він покликав усіх святкувати День народження на його хату Ми грали в Пляшечку, Марійка запропонувала... У мене пересмокталися всі... Смоктали, як могли, висмоктуючи очі, зі слинами і соплями..." , - згадує Маша.

Тоді про це якось дізналися у школі та батьків Маші викликали до облікового завіду. Дівчина на все життя запам'ятала, як у її щоденнику з'явився величезний напис червоною ручкою "Батьків Єфосініної до школи. Явка обов'язкова!"

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, поцілунок, фото: Знай.uа
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, поцілунок, фото: Знай.uа

Єфросиніна не розуміла, що це означає і просто показала батькам. Коли родичі сходили до школи, Маша побачила тата таким злим, яким не бачила ніколи до цього.

Тоді батько Маші назавжди змусив її запам'ятати те, що вона має право цілувати тільки маму, тата, дідусів і бабусь і те лише на свята. Зрозуміло, поки що вона дитина.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна змусила Горбунова підскочити від справжнього ставлення європейців.

Раніше ми повідомляли, що співачка Оля Полякова у спокусливому вбранні показала українцям, як поводиться у формі.