Володимир Дантес, який раніше співав і спілкувався російською, вразив шанувальників бездоганною українською мовою та ініціативою

Про неї він розповів на сторінці соціальної мережі instagram.

Володимир Дантес. Фото: скрін youtube
Володимир Дантес. Фото: скрін youtube

Співак згадав як 2 роки тому він був у Сєвєродонецьку, Вугледарі та Станиці Луганській, де відбулися зйомки для його нового проекту. Тоді він разом із командою розповідав про людей, які роблять круті стартапи, щоб Україна цвіла.

А нещодавно у нього виникло бажання передзвонити героям програми та запитати як вони. Дантес пояснив для чого він це робить:

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Мені здається важливим саме зараз спілкуватися з людьми, які залишилися на тимчасово окупованій території. Розповідати про наші перемоги і про те, що відбувається в країні І найголовніше - дати зрозуміти їм, що ми з ними! їх не забув! Що немає жодної “західної” та “східної”. Є наша єдина-Україна!”

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

Він поспілкувався з айтішником Сергієм, виявилося, що він перевіз свою команду в безпечне місце, а його дружина з Рубіжного сказала, що міста майже немає. Але люди лишилися.
Інша героїня програми Маріана, яка має круту інноваційну теплицю, залишилася під окупацією і щодня молиться, щоб люди в країні були живими.

В іншої героїні Ані був у Вугледарі дитячий центр роботехніки. На жаль до її центру та до її квартири потрапили снаряди. Дівчина жива і тепер на безпечній території починає все спочатку.
Як зауважив співак, наприкінці кожної розмови він чув:

"Дякую що подзвонив. Буде час набирати ще"

Дантес та Кацуріна, фото Instagram
Дантес та Кацуріна, фото Instagram

Володимир запропонував своїм шанувальникам також приєднатися до його ініціативи та зателефонувати своїм знайомим із тимчасово окупованих територій, ділитесь своїми історіями та у соцмережах з хештегом та символом єдності.
Варто зауважити, що запис співак зробив українською, фанати були вражені, як він добре розмовляє.

Нагадаємо, що Дантес розповів про те, як йому пропонували зняти програму у Криму.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес змусив українців вибачитись перед "зниклим" артистом.