Під час розмови на "Нашому радіо" український співак Володимир Дантес висловив своє ставлення до весілля своєї колишньої дружини, співачки Наді Дорофєєвої та її нового партнера, ресторатора Михайла Кацуріна.

Заяви про те, що зоряна пара вже оформила свої відносини офіційно, не відповідають дійсності, за словами Дантеса.

Володимир Дантес. Фото з Instagram
Володимир Дантес. Фото з Instagram

На питання про те, чи пішов би він на весілля Дорофєєвої та Кацуріна чи сміявся б із самого себе на концертах, співак заявив, що він обрав би варіант із весіллям. Він висловив свою готовність із задоволенням прийняти запрошення на цю подію, наголосивши, що це цікаво і немає причин для ворожості чи ненависті між ними.

"Це теж цікаво. Ми що - вороги? Ми що - ненавидимо один одного?", - заявив Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Він підкреслив, що він живе своїм життям, але це не заважає йому відвідати весілля колишньої дружини, яке, ймовірно, дуже погано з ним вчинило... якби виникла така можливість.

Дантес. Фото: скрін youtube
Дантес. Фото: скрін youtube

Хоча заяви про весілля Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна є зараз виключно чутками, бо немає жодних фото чи відеоматеріалів.

Володимир Дантес показав відсутність негативних почуттів щодо своєї колишньої дружини, наголошуючи, що кожен живе своїм життям та має право на щастя у нових відносинах.

Нагадаємо, Вова Дантес з голим торсом засвітив характерні плями на дзеркалі: "Порушую себе сильно"

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва все ж таки зіграла весілля з Кацуріним - Позитива та Потапа ніхто не бачив

Знай.uа писав, спочатку чутки про весілля, тепер вагітність першої дружини: Міша Кацурін не на жарт розлютив українців з Дорофєєвою