Актриса "Жіночого кварталу" та "Ліги сміху" показала ніжну сцену в ліжку

Відео вона записала і опублікувала в сторіс встаграмі.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Як відомо, зірка зараз активно займається волонтерською діяльністю та підтримує українських захисників. Також Катя приділяє багато часу соцмережам, тому на її сторінці шанувальники завжди знаходять щось цікаве. Акторка має гарне почуття гумору, тому часто піднімає настрій фанатам, що особливо важливо в нинішніх умовах.

А нещодавно вона спантеличила фанатів. Опублікувала відео у ліжку із подругою. Дівчину звуть Діана Давиденко, вона артистка вокального жанру. Подруга лежала поряд із телефоном у руках. Вона не помітила, що її знімають. Її реакція насмішила Катерину.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Відео Нікітіна підписала так:

"Ви подивіться хто в мене в ліжку. Нас тепер троє. + 1 одна красуня в квартирі"

Сторіс. Фото: скрин відео
Сторіс. Фото: скрин відео

Нагадаємо, що мобілізація прийшла і до "Кварталу 95"? Катя Нікітіна похвалилася формою та каскою. Зірка зараз активно займається підтримкою українських військових.

Раніше ми повідомляли, що і без Олени Кравець смішно виходить: Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" принизила Лукашенка на атракціоні. Саме в цьому випадку він сидить на екстремальному атракціоні, і розповідає про "плани" України дівчині поряд.

Також стало відомо, що дівчинка Кравець із "Жіночого Кварталу" Катя Нікітіна розповіла, що буде з українцями після перемоги: "Зовсім скоро". Усі п'ятеро в домашній одязі, без зачісок чи макіяжу лежать у купі подушок, мабуть, на підлозі.