Маша Єфросиніна та Оля Полякова порадували своїх шанувальників випуском проєкту "Дорослі дівчатка", який був поставлений на тему батьків.

Зазначимо, що випуск було знято до початку повномасштабної війни, у січні 2022 року та опубліковано на прохання шанувальників.

Маша Єфросиніна поділилася історією про те, як уперше побачила свого батька дуже злим, адже вона, у 2 класі, запропонувала однокласникам зіграти у "Пляшечку" та про це дізналися у навчальному закладі. Батьків дівчини викликали до школи і батько згодом влаштував Єфросініною "вирвані роки".

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

У свою чергу Оля Полякова поділилася і своєю ганебною шкільною історією, коли вона принесла до школи презервативи. Тоді майбутній "Королеві ночі" було лише 8 років.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"У мене батьки торгували... Тоді нічого не було і мої батьки їздили до Польщі на заробітки. Моя мама привозила те, що у нас не продавали. Сексу, як і г*ндонів у СРСР не було, тому їх треба було привезти з Польщі... І цей пак з г*ндонами був захований на шафі, на антресолях... А я страшенно любила лазити... Я весь час нишпорила... І тут я знайшла ящик... І вони були, як у кулеметі ця стрічка. І я побачила цю стрічку, накрутила і подумала, що принесу до школи. Усі їх розтягли і вся школа почала грати ґондонами, набирали воду, ф*гачили один одного ними, піпетки для сперми валялися по всій школі", - згадує Оля Полякова .

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

А мама співачки була лікарем у тій самій школі. Звісно, ​​керівництво закладу відчитало маму Олі.

"Мене вдома відчитали... Знаєте за що? Не за те, що я принесла до школи ґондони, а за те, що я їх взяла, а вони були на продаж. І моя графиня недозаробила".

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова у спокусливому вбранні показала українцям, як поводиться у формі.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова навчила дочку Машу народжувати: "Це тобі голку в спину засовують і...".