Молода українська співачка Христина Соловій розповіла, що сталося з нею за час війни, а також про те, що залишилося незмінним.

Заради допомоги Україні та ЗСУ Христина Соловій кинула усі свої сили. За цей час вона дала десятки концертів під прапорами України, подолала тисячі кілометрів, "десятки тисяч людей, десятки гострих інтерв'ю із закликом #armUkraine, сотні обіймів зі сльозами, слів подяки, підтримки та віри у перемогу". Про це вона писала у пості на особистій сторінці у соцмережі Інстаграм.

Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото Instagram
Христина Соловій та Сергій Жадан. Фото Instagram

"Це благодійне турне починалося з метою подякувати європейцям за їхню допомогу та підтримати українців, які тимчасово за кордоном. Поступово з'являлися нові запрошення та географія і зміст цього турне розширювалися. Крім зібраних коштів на ЗСУ, гуманітарну та медичну допомогу для України - я отримала неоціненний досвід та розуміння стану речей, незмінною залишилася мета. У нас одна мета - перемогти!", - ділиться співачка. Христина Соловій

Співачка зізнається, що незважаючи на величезну підтримку всього світу, були й розчарування та розпач від байдужості деяких європейців, від їхніх спроб сховати очі за слова Україна.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Христина Соловій розповіла історію про одного австрійця в Зальцбурзі, який після 10 кухлів пива за українців зізнався, що якби в Австрії почалася війна - "Я би був першим". На противагу йому, переконана артистка, українці готові стояти до кінця за свою землю, і весь світ це бачить.

Христина Соловій, instagram.com/soloviyka
Христина Соловій, instagram.com/soloviyka

[quote author="Христина Соловій"]"У цьому світі завжди будуть люди, які не захочуть захищати свою землю, тому що вона того не варта, не захочуть волонтерити для своїх земляків, бо вони їм чужі. Але тільки не ми, тому що ми - українці. Я горда і щаслива, що народилася українкою. Наші люди - найкращі у світі. Тому що ми готові захищати Україну до останнього подиху, до останньої краплі крові, навіть якщо весь світ дивитиметься на нас, склавши руки.", - написала артистка.

Христина Соловій, instagram.com/soloviyka
Христина Соловій, instagram.com/soloviyka

Христина Соловій, instagram.com/soloviyka
Христина Соловій, instagram.com/soloviyka

Нагадаємо, що Жадан і Христина Соловій підігріли чутки про роман і звернулися до фанатів: "Така щаслива поряд із Сергієм".

Раніше ми повідомляли, що фаворитка Вакарчука Крістіна Соловій похвалилася "цацьками" для ЗСУ: "Дякую за довіру".