Співачка дуже любить свою маму, проте є одне "але"

Своїми спогадами із дитинства Оля Полякова поділилася у програмі "Дорослі дівчатка".

Оля Полякова. Фото: скрін youtube
Оля Полякова. Фото: скрін youtube

Випуск цієї передачі було записано ще до війни, у січні 2022 року. У ньому зірка розповіла про непрості стосунки з мамою. Запис Оля та Маша доповнили коментарем, записаним вже після повномасштабного вторгнення.

У ньому Оля наголосила, що зараз мами, бабусі змушені виїжджати разом із дітьми. Жити дорослим донькам разом із мамами теж непросто, коли у мирний час звикли до самостійного життя. Тому, на думку зірок, тема програми залишається й досі актуальною.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Полякова розповіла, що її мама в душі графиня та вважала, що Оля народилася у Букінгемському палаці. Її намагалася привчити до вишуканих манер, проте маленька дівчинка намагалася протестувати, і хотіла, щоб її любили такою, якою вона є.

"Моя мама графиня і тому вона мала народити зовсім іншу дитину", — сказала Оля.

Зірка підкреслила, що її мама дуже любить, але навіть якщо її хвалить, вона завжди має "але". Так вона розповіла, як вона зняла відео, в якому розповіла, що її 10 років "ждало" крісло тренера "Голосу". Мама їй надіслала смс, у якому привітала доньку, проте зазначила, що у слові "ждало" вона зробила неправильний наголос. А зірці так хочеться, щоб її любили такою, якою вона є.

Нагадаємо, що співачка Оля Полякова у спокусливому вбранні показала українцям, як тримає себе у формі.

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова навчила дочку Машу народжувати: "Це тобі голку в спину засовують і...".