Комік Андрій Молочний прославився завдяки ролям у проєкті "Файна Юкрайна", в якому знімався з відомим українським шоуменом та волонтером Сергієм Притулою.

Згодом Андрій Молочний неприємно здивував своїх шанувальників переїздом до Росії та своїми закидами у бік України. З 2014 року артист повністю перейшов на російське ТБ і навіть почав підтримувати кремлівську пропаганду. Навіть більше, він навіть писав, що Києвом "натовпами ходять фашисти".

Андрій Молочний та Сергій Притула
Андрій Молочний та Сергій Притула

Андрій Молочний є уродженцем міста Коростень на Житомирщині. Після початку війни він вирішив повністю зникнути із медіаполя. Але українці не забули про заробітчанина-зрадника.

Більше того, журналісти YouTube канал "Гроші" з'ясували, що Андрій Молочний задовго до повномасштабного вторгнення та навіть початку війни на Донбасі був прихильником путінської ідеології та працював на пропаганду Кремля.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Гуморист не соромився, розважаючи російську публіку, називати своїх земляків "найкращими заробітчанами" та принижувати українську мову огидними жартами.

Пост Андрія Молочного, instagram.com/molochnyi
Пост Андрія Молочного, instagram.com/molochnyi

Не дивно, що після проєкту "Файна Юкрайна" шляхи Притули та Молочного розійшлися. Адже, якщо перший із них збирає на потреби ЗСУ рекордні суми, то "Марічка" навіть не просто відсиджується в країні-агресорці. Андрій Молочний і надалі переказує фантазії пропагандистів про "неонацистів" та утиск російськомовного населення.

"Андрію, який народився в українському містечку, в Москві почали здаватися фашисти на вулицях Києва", - зазначають журналісти і показують посаду колабораціоніста в Instagram за 6 листопада 2019 року, в якому актор пише: " Ще п'ять років тому я навіть і подумати не міг , що Києвом натовпами ходитимуть фашисти".

Сергій Притула та Андрій Молочний, скріншот: Youtube
Сергій Притула та Андрій Молочний, скріншот: Youtube

Нагадаємо, чому Сергій Притула розлюбив свою Марічку з "Файна Юкрайна" Андрія Молочного: "У з*дницю той добрий...".

Раніше ми повідомляли українці дізналися ексколега Сергія Притули по "Файну Юкрайну" за дивним заняттям: "Х*ї в роті"