Співачка Наталія Могилевська надала корисну пораду українцям під час війни.

Протягом тривалого часу всі ми перебуваємо у найскладніших умовах, намагаючись вижити з останніх сил, уберегти своїх рідних та допомогти ЗСУ привести Україну до перемоги.

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

У черговому посту на особистій сторінці в соцмережі Інстаграм Наталія Могилевська опублікувала анонс вистави "Я вдома", з'явившись на постері у гарній сукні та із заплаканими очима з тушшю на обличчі.

Наталя Могилевська переконана, що сьогодні всім нам потрібно дати собі можливість звільнити емоції, які ми накопичили за цей важкий період життя.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Вона пояснює, що почуття, які накопичилися всередині кожного з нас, дуже давлять і не дають нам жити. Тому обов'язково у кожної людини має бути надійне місце, де б він міг чи поплакати, чи посміятися, чи поговорити з кимось, хто міг би вислухати і зрозуміти.

"Іноді, сьогодні нам усім потрібно мати можливість дати волю своїм емоціям, звільнити себе від гніту почуттів, які дуже тиснуть. Повинне бути місце, де ми можемо поплакати, посміятися, поговорити і почути того, хто тебе розуміє. Дати волю ненависті, болю, кохання та ніжності, Якої теж на війні багато....", - пише співачка. Наталя Могилевська

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, що Наталія Могилевська приголомшила українців своїм "голим" виглядом: "На себе не схожа".

Раніше ми повідомляли, що Наталія Могилевська показала себе без макіяжу – все через війну: "Машина стала домом".