Скандальну російську актрису, зірку серіалу "Свати" Тетяну Кравченко, відому українцям за роль Валюхи, застали дуже п'яною у поїзді.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube
Тетяна Кравченко у серіалі "Свати", фото YouTube

Актриса народилася в українському Донецьку, але, незважаючи на це, продовжує працювати в Росії та підтримувати криваву війну путіна проти України, і навіть збиралася йти "воювати" на фронт.

Декілька днів тому зірка Сватів була помічена в одному з російських поїздів у стані сильного алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/
Тетяна Кравченко, фото - https://www.instagram.com/tat_kravchenko/

Кравченко була настільки п'яною, що не могла себе контролювати і навіть самостійно пересуватися.

"Їхала я сьогодні з Санкт-Петербурга до Москви з актрисою Тетяною Кравченко. Їй дуже погано. Коли я зайшла в туалет, то побачила її на унітазі п'яну в дугу. Вона забула зачинити двері. Шкода її, звичайно. Як бачите, вона навіть на ногах не варто. Її буквально підтримують із двох сторін", – написала російська пропагандистка.

На фотографії добре видно, що актриса виглядає зовсім неохайно, її волосся зібране в неохайний пучок, а обличчя дуже набрякле.

Зірку Сватів після поїзда супроводжували просто під руки чоловік і жінка.

У мережі вже давно ходять чутки про її проблеми із "зеленим змієм", а її колега Стас Садальський нещодавно зробив гучну заяву про те, що зрадниця України страждає на алкогольну залежність і тому часто підставляє інших акторів.

Раніше портал Знай повідомляв, Гостюхін із "Дальнобійників" втратив дочку з Харкова: "Антиросійська мова..."

Також наш портал інформував, Тетяна Кравченко, яка зіграла Валюху у "Сватах", пропала безвісти: мовчала про війну та геноцид, заробляючи рублі