Зірка "Жіночого Кварталу" та "Ліги Сміху" Катя Нікітіна вразила фотографіями українців.

Цікаві кадри вона опублікувала на сторінці у Instagram. Після них мобілізація точно пішла б краще.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Зірка зараз активно займається підтримкою українських військових та потрапила на склад, де зберігають військову форму та амуніцію для захисників. Катя не втрималася і вирішила приміряти військову форму. Фото вона підписала так:

"Боже Боже наших захисників!"

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У публікації вона зізналася, що не уявляє як військові в ньому бігають, а каска, яку вона одягла, вагою приблизно 1 кг і це вона була без плити на грудях і написала:

"Чесно скажу, одягаючи цей одяг на себе, аж мурашки по шкірі! Відразу відчувається, якась мужня енергія, СИЛА і сміливість. вагою ~ 1 кг!І це я була без плити на грудях... Ох, просто немає слів.... Прям не можу підібрати слова, щоб описати ті відчуття... "

У коментарях один із шанувальників написав:

"Тобі дуже лиичить 😍🔥🔥🔥💪💪💪👍👍👍 дякую за твою допомогу, ти героїня нашого часу, як ЗСУ))"

Нагадаємо, що і без Олени Кравець смішно виходить: Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" принизила Лукашенка на атракціоні.

Раніше ми повідомляли, що дівчинка Кравець із "Жіночого Кварталу" Катя Нікітіна розповіла, що буде з українцями після перемоги: "Зовсім скоро".