Багатьом може здатися, що життя членів королівської родини Великобританії завжди перейняте розкішшю.

Хоча вони завжди готові зруйнувати побудовані міфи, насолоджуючись звичайним життям та шкідливою їжею – фаст-фудом. Наприклад, покійна королева Єлизавета II була прихильницею смаженої риби. Якось її навіть можна було зловити під час частування шашликами.

Королева Єлизавета II, кадр з відео
Королева Єлизавета II, кадр з відео

Британські видання докладно розібралися хто з них і що любить їсти. Одним із улюблених закладів сім'ї герцогів Сассекських, які зараз проживають у Каліфорнії, є відома американська мережа швидкого харчування In-N-Out. Вони часто замовляють знамениті гамбургери з картоплею фрі та соусом із перцем халапеньо.

Принц Вільям, спадкоємець британської корони, захоплений гострою курочкою від Nando's. Ця південноафриканська мережа ресторанів швидкого харчування, широко відома в Європі, стала улюбленою їжею для британських принців. Навіть принц Гаррі був постійним клієнтом цієї мережі.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Майбутня королева Великобританії, Кейт Міддлтон, любить смачне гостре каррі з ресторану на виніс. Хоча вона не має конкретного улюбленого закладу, з якого замовляє цю страву, але саме каррі стало її фаст-фудовим задоволенням.

Кейт Міддлтон на прийомі, кадр з відео
Кейт Міддлтон на прийомі, кадр з відео

Коли принц Вільям і принц Гаррі були хлопчиками, їхня мати, принцеса Діана, часто водила їх у "МакДональдс" у вихідні. Але король Чарльз III і королева Камілла є дуже консервативними особами, тому воліють піцу "Маргарита".

Ці приклади свідчать, що навіть люди з королівського роду можуть насолоджуватися звичайною їжею з фаст-фуду і мати власні кулінарні уподобання. Вони так само, як і інші люди, можуть насолоджуватися простими задоволеннями життя.

Нагадаємо, королева Єлизавета II ніколи не їла те, що так "близько" українцям: чого не було на її столі

Як повідомляв "Знай.uа", похмурий жнець з косою відвідав коронацію Чарльза III: у Вестмінстерському абатстві розповіли правду

Знай.ua писав, від "лиходійки" до правительки Британії: темний шлях Камілли до статусу королеви по головах Діани та Єлизавети II