Популярна ведуча телеканалу СТБ Надія Матвєєва показала архівне фото з батьками

Знімок опубліковано на сторінці у соціальній мережі Instagram каналу СТБ.

Надія Матвєєва, фото з Instagram
Надія Матвєєва, фото з Instagram

На фото Надія маленька та тендітна дівчинка з бантом, яка ніжно обіймає маму та батька. Ведуча народилася в Керчі та з дитинства мріяла стати балериною. Варто зазначити, що ведуча не розповідає шанувальникам, у якій сім'ї вона росла, чим займалися її батьки і де зараз живуть.

У підписі до фото опублікували спогади Надії про її батька:

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Я вдячна татові, що, незважаючи на свої проблеми та непорозуміння з мамою, він як міг любив мене. І завжди був впевнений, що в мене вийде зробити будь-яку справу, якщо я дійсно захочу. Поки є можливість , спілкуйтеся з батьком Якщо є можливість, навчайтеся у нього І обов'язково дякуйте, тому що це гріє душу і надихає Кожному татові, який зараз у лавах наших захисників, щира вдячність і побажання якнайшвидшої перемоги, повернення до сім'ї, до дітей. себе, будь ласка."

У коментарях до публікації шанувальники подякували за ніжне сімейне фото та зазначили, що Надія дуже схожа на маму:

"Надя, ви дуже схожі на свою маму "

Нагадаємо, що Надія Матвєєва із "Все буде добре" навчила українців правильно пити: "З ранку корисно".

Раніше ми повідомляли, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" відпустила пишні вуса, яким позаздрив навіть Зібров: "Не голитеся?"