Оля Полякова тривалий час намагалася пробитися до українського шоу-бізнесу.

Це були роки безуспішних вливань грошей та ходіння по шоу та проектам, за які "Королева ночі" не отримувала й копійки. Одним із таких проектів було реаліті "Привіт, декрет", де Оля брала участь у період своєї другої вагітності дочкою Алісою у 2011 році.

Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа
Оля Полякова в 2011 році, фото: Знай.uа

7 випуск реаліті розпочався з того, що Полякова снідала зі старшою дочкою Машею і вони обговорювали пологи. Оля сказала, що хоч це і боляче, але це варте того, адже діти – це щастя. "А є ще й епідуральна енестезія" , - сказала Полякова та Маші одразу ж стало цікаво, що це таке.

"Це тобі голку в спину засовують і вона знеболює", - пояснила співачка.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа
Оля Полякова і Маша Полякова, фото: Знай.uа

Далі зіркова мама запропонувала пограти на фортепіано та запитала у дочки, чи вона суворий учитель. Тут Полякова-молодша і розкрила сімейну таємницю.

"Трішки суворий ... Мама вимагає добре грати і б'є вічно по клавішах носом", - видала Маша під сміх Олі.

Далі мама та дочка вирушили за музичний інструмент – співали та грали разом. Оля запитала чи Маші сподобалося, як вона заспівала та зіграла (дівчинка відверто фальшивила), на що дочка відповіла ствердно.

"Ось так і в нашому шоу-бізнесі: нам подобається, що ми робимо. А що ви про це думаєте, нас абсолютно не цікавить", - підсумувала Полякова.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна шокувалася тим, що втнула Оля Полякова: "Моя королева".

Раніше ми повідомляли, що Оля Полякова захотіла собі зятя-мільйонера і навчила Машу тонкощам: "Нам потрібно вдавати, що ми супер-господарки".