Скандальний російський актор та прибічник Кремля Оскар Кучера нещодавно дав інтерв'ю на одній з програм на федеральному телебаченні, пропагандисту Борису Корчевникову.

Кучера розповів пропагандисту про те, що не має намірів знищувати американський паспорт свого сина, який народився у США.

Путініст Оскар Кучера. Фото кадр Youtube
Путініст Оскар Кучера. Фото кадр Youtube

Раніше він розповідав, що американський паспорт для сина вони не планували отримувати в Америці.

Його дружина Юлія планувала народжувати у Москві, але оскільки була середина літа, родина вирішила повезти дітей на відпочинок.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Путініст Оскар Кучера. Фото кадр Youtube
Путініст Оскар Кучера. Фото кадр Youtube

Та відпочинок родини путініста затягнувся, і вони вирішили народжувати в Маямі.

Під час спілкування на програмі, пропагандист Борис Корчевніков запропонував Оскару порвати та викинути паспорт США сина, адже Америка це "країна сатанізму та одностатевих шлюбів".

Оскар Кучера, фото з instagram
Оскар Кучера, фото з instagram

Проте Кучера не погодився на таку пропозицію. Російський шоумен пояснив, що його син Марк народився в Америці "в іншому житті", коли ніхто не чув ні про пандемію коронавірусу, ні про "якийсь конфлікт". Так він називає війну війну в Україні.

Оскар Кучера
Оскар Кучера

"Я дав можливість синові пересуватися світом без віз", — сказав пропагандист.

Водночас Кучера, який завжди плутається у своїх думках, сказав, що не вважає Америку ворогом. Хоча проти влади у цій країні.

"Там живуть різні люди, і не можна всіх гребти під один гребінець. Я проти паспортів, адже це "просто папірець", — підсумував Кучера.

Нагадаємо, що Оля Полякова згадала, як намагалася вийти на Кіркорова, але тепер їй соромно: "Він виявився боягуз, він нарветься"

Як повідомляв "Знай.uа", путіністи Басков та Лепс фінансують вбивства українців: пообіцяли платити за кожен Leopard