Ведуча "Все буде добре" Надія Матвєєва, яка також брала участь у багатьох соціальних проектах, таких як "Щасливі за сім днів" та "Один за всіх", закликала жінок не забувати про своє здоров'я та тіло навіть зараз – під час війни.

У своєму новому посту відома ведуча телеканалу СТБ про це говорить навіть собі – обов'язково треба рухатись! Надія Матвєєва звернула увагу на те, що зараз багато жінок скаржаться на зруйновану гормональну систему, а відповідно інші супутні проблеми.

Надія Матвєєва. Фото: скрін youtube
Надія Матвєєва. Фото: скрін youtube

[quote author="Надія Матвєєва"]"Має рухатися! Кажу собі, тому що знаю, що за будь-яких обставин відповідальна за своє тіло і здоров'я. Багато жінок скаржаться, що постійний стрес за час війни руйнує гормональну систему, відповідно настрій періодично депресивний, занепад сил, коливання ваги, тривожність.", - пише вона.

Надія Матвєєва пояснює, що хоч і фізична активність не є панацеєю, проте є чималою допомогою організму в такому стані. Вона також розповіла, що навіть у сховищах багато мам із дітьми виконували вправи.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"І справді почували себе краще! Робіть вправи, рухайтеся, дівчата, це не заважає допомагати ЗСУ, піклуватися про рідних, працювати. Навпаки - через фізичну активність ми зберігаємо рівновагу, виваженість, а саме головне здоров'я ❤️ не припиняйте фізичної активності! Це зараз дуже важливо. Маємо жити, наближати перемогу, бути сильними та здоровими. Обіймаю 💛💙", - пише телеведуча. Надія Матвєєва

Надія Матвєєва, instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya
Надія Матвєєва, instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Нагадаємо, що Надія Матвєєва із "Все буде добре" навчила українців правильно пити: "З ранку корисно".

Раніше ми повідомляли, що Надія Матвєєва з "Все буде добре" відпустила пишні вуса, яким позаздрив навіть Зібров: "Не голитеся?"