Українська танцівниця Олена Шоптенка стала справжньою легендою шоу "Танці зі зірками". Це сталося через те, що вона перемогла у першому сезоні проєкту, коли танцювала з майбутнім президентом Володимиром Зеленським у 2006 році.

Тоді конкуренцію їм склали співачка Наталія Могилевська та Влад Яма.

Влад Яма і Наталя Могилевська, 1+1
Влад Яма і Наталя Могилевська, 1+1

З того часу минуло цілих 17 років, але вся Україна досі пам'ятає їхній тріумф, а сама Олена ще не раз брала участь у сезонах шоу "Танці з зірками".

Зараз життя 35-річної Шоптенко стало спокійнішим і у своїх соцмережах дівчина ділиться теплими сімейними кадрами. На початку червня 2022 року її син відзначив своє 4-річчя і танцівниця не могла не приділити цьому уваги.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Ти так подорослішав у 4 роки! Обійми твої вже й не дитячі, а такі дбайливі та розуміючі. Ти маленький справжній чоловік! Так пишаюся тобою! З днем ​​народження, мій любий сину! Миру тобі завжди, особливо в серці!", - сльозливо написала дівчина.

Олена Шоптенко. Фото: Instagram
Олена Шоптенко. Фото: Instagram

У коментарях однієї з перших відзначилася й інша тріумфаторка "Танці зі зірками" Ілона Гвоздєва, яка привітала малюка та побажала йому не переставати мріяти.

Інші українці також приєдналися:

"Бажаємо Олексію бути мужнім, сміливим і рішучим", "Нехай збудуться всі його мрії", "Щиро вітаємо вашого синочка з днем ​​народження. Бажаємо здоров'я, щастя, виконання найзаповітніших мрій, мирного неба", "Який дорослий хлопчик! Не віриться, що так швидко час пролетів. Нехай росте здоровим і щасливим на мирній землі".

Скріншот поста Олени Шоптенко
Скріншот поста Олени Шоптенко

Нагадаємо, що "колишня" Володимира Зеленського Олена Шоптенко розповіла про "секретну операцію" росіян: "Скажи, ти ко***ний?".

Раніше ми повідомляли, що легенда "Танці зі зірками" Олена Шоптенко була на межі - сльози та дзвінки щодня: "Плачу, потім злуюся".