Шеф-кухар Ектор Хіменез-Браво, який уже багато років суддя у популярному кулінарному проекті в Україні "МайстерШеф", поділився неприємною нагодою, що сталася з ним нещодавно.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ектор розмістив фотографію, на якій його було показано... вже мертвим.

Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото: Instagram

Цей колаж створили деякі невідомі люди, котрі висловили своє співчуття у коментарях до цього зображення. Вони написали слова підтримки і сказали, що Хіменез пішов із життя, але залишився в їхніх серцях.

Таке хибне фото сильно розлютило Ектора, і він вирішив швидко спростувати цю огидну вигадку. Він повідомив своїх шанувальників, що він живий і здоровий, і ці зловмисники поширюють неправдиву інформацію.

Популярні новини зараз
Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Ектор Хіменес-Браво, скріншот: Instagram Stories
Ектор Хіменес-Браво, скріншот: Instagram Stories

Ектор Хіменес-Браво, скріншот: Instagram Stories
Ектор Хіменес-Браво, скріншот: Instagram Stories

Цей випадок є прикладом того, як швидко можуть поширитися хибні новини та вигадки у соціальних мережах. Ектор Хіменез-Браво дякує своїм шанувальникам за підтримку і закликає всіх бути обережними та перевіряти інформацію, яка поширюється.

Цей інцидент нагадує нам про важливість розуміння відповідальності, яку ми несемо за свої слова та дії в онлайн-середовищі.

Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" показав зруйнований будинок: "З маленькими дітьми бігли"

Як повідомляв "Знай.uа", небачене щастя впало на зірку "МастерШеф": Ектор Хіменес-Браво похвалився м'якими попками

Знай.ua писав, суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що робить це вранці: не кожному сподобається такий перчик