Відомий український телеведучий Володимир Остапчук, як виявилося, вирушив за кордон (хоча виїзд для чоловіків заборонено), щоб відсвяткувати День Народження колишньої, а можливо, і поточної дружини російського олігарха, Юлії Буряк на острові Міконос, Греція.

Дівчина є українкою та екс-дружиною одеського медіамагната Артема Вознюка, якого можна знати такими компаніями, як "Одеса-Кіно" та "Просто Раді.О". Ще до початку повномасштабної війни Юлія переїхала до російської столиці і вийшла заміж за Леоніда Арапова - воронезького "алюмінієвого короля". Два роки тому, на 30-річчя Юлії Буряк приїжджали Володимир Жириновський, Григорій Лепс, Валерій Меладзе, гурт "Ленінград" та Ксенія Собчак.

Владимир Остапчук, скріншот: Youtube
Владимир Остапчук, скріншот: Youtube

Хто саме з гостей був на Міконосі цього разу, невідомо, оскільки іменинниця просила не розміщувати жодних інформаційних матеріалів.

Проте деякі люди не дотримувалися цього запиту... тому вже незабаром стало відомо про присутність Володимира Остапчука на цьому заході. Володимир Остапчук вів цей захід і на ньому точно були росіяни, зокрема Ганна Івченко.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Сам ведучий не публікував геолокацію... чого не змогла зробити його молода кохана. Вона якось опублікувала у Instagram Stories кадри з Міконоса. Тому Остапчуку довелося публічно пояснюватись і навіть звільнити свого асистента, який "не впорався зі своєю роботою" і не перевірив, чи росіяни будуть на Дні Народження.

Владимир Остапчук, фото: Telegram
Владимир Остапчук, фото: Telegram

Владимир Остапчук, фото: Telegram
Владимир Остапчук, фото: Telegram

Владимир Остапчук, фото: Telegram
Владимир Остапчук, фото: Telegram

Нагадаємо, Володимир Остапчук зізнався, як позбавив цноти 22-річну Полтавську, після двох розлучень

Як повідомляв "Знай.uа", Володимир Остапчук розповів росіянам, як врятуватися в українській окупації: "Стурбований наявністю біологічної зброї"

Знай.ua писав, Вова Остапчук знайшов, з ким розважитися в Буковелі без дружини: "Як завжди, ми на позитиві"