Із самого початку повномасштабної війни 24 лютого 2022 року, яку розгорнула росія на чолі з Володимиром Путіним, співаючий ректор КНУКіМ Михайло Поплавський був небагатослівним.

Багатослівними були скандали з тим, як студентів із його університету виганяли із гуртожитків, але зараз не про це. У міністерстві освіти тоді заявили про те, що школярі з 1 вересня виходитимуть на навчання офлайн (у тих містах, де це можливо) і в міністерстві максимально підготуються, щоб не наражати дітей і викладачів на небезпеку. Ця ж історія стосується і ВНЗ. На радощах Михайло Поплавський записав відео з піаром свого факультету ТікТок, де гордо заявив про те, що скромність – це шлях до бідності та невідомості.

Михайло Поплавський // Instagram Михайло Поплавський @poplavskiy_michail
Михайло Поплавський // Instagram Михайло Поплавський @poplavskiy_michail

Нещодавно 73-річний ректор заявив про те, що хоче "дати дорогу молодим" і йде з посади в університеті. Він стверджував, що хоче передати повноваження молодому наступнику, а сам готовий бути головою Вченої ради та допомагати.

Також, 73-річний ректор КНУКіМ, що співає, вийшов у люди з новим закликом: треба об'єднуватися.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Наш патріотизм і віра в перемогу – запорука цілісності нашої гордої та незалежної – України! Міцні українські хлопці на передовій бережуть спокій наших дітей. Ми повинні бути сильними та міцними! Ми пишаємося нашою країною! Країною, яка об'єднала весь світ заради перемоги. Ми мужні! Ми незламні! Ми незалежні! І кожен з нас гордо повинен сказати – я пишаюся, що Я УКРАЇНЕЦЬ!" , - переконаний Поплавський.

Нагадаємо, що Михайло Поплавський навчив українців, як правильно треба жити: "Людина повинна...".

Раніше ми повідомляли, що Михайло Поплавський напередодні тридцятиріччя ректорства заявив про передачу повноважень.