75-річна легенда української естради Софія Ротару зовсім недавно дивувала шанувальників, вийшовши на зв'язок після тривалої перерви.

Відома артистка нагадала про себе несподіваним чином, заявивши, що не має наміру позбуватися свого розкішного будинку в Криму. Вона, звісно, ​​засуджує росіян за те, що вони вторглися в Україну з повномасштабною війною. Тим часом окупанти дуже ображаються на це, тож хочуть відібрати у неї право володіти нерухомістю.

Софія та Ауріка Ротару, скріншот: Youtube
Софія та Ауріка Ротару, скріншот: Youtube

У той же час якийсь Роман Худяков — ексдепутат Держдуми вважає, що Софія Ротару нібито виявилася заручницею ситуації. Вона, за його словами, практично не користується інтернетом, не знає, як вести соціальні мережі, а заяви, які публікують, зокрема, у соціальній мережі Instagram — це роблять її родичі.

Худяков нагадав, що нещодавно у мікроблозі Софії Михайлівни на Instagram з'являлися прапор України та висловлювалися, як виявилося, виправдання тероризму. Хоча він забув уточнити, що Ротару РФ не підтримує, тому й виправдовувати їхні злочинні діяння артистці ніколи не доводилося.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Тим не менш, росіяни все одно не можуть зрозуміти, як співачка, яка періодично могла їздити виступати до них, могла так швидко набути радикальної позиції... їм не здається, що початок повномасштабної війни — це найпростіше пояснення. Тому єдине, що Худяков зміг вигадати — це те, що відома особистість страждає через серйозні хвороби та серйозні маніпуляції від імені родичів.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

"Ця наївна втомлена від старості та хвороб жінка з втраченою в густих лісах журавлиною Ротару каже журналістам, що не планує продавати свій будинок у Криму", - додав він.

Нагадаємо, Ротару виступила з воїнами ЗСУ, поки її сестра "відсиджується" вдома: зал аплодував стоячи

Як повідомляв "Знай.ua", киянка Клара Новікова засудила Софію Ротару за вибір України: "Вона зробила ім'я в Росії"

Знай.uа писав, пішов із життя відомий композитор, який працював із Софією Ротару та Іво Бобулом