Відома українська актриса театру та кіно, а також зірка серіалів "Папік" та "Свати" Олеся Жураковська дала відверте інтерв'ю, де розкрила багато нової інформації про свою особистість.

Опубліковано практично годинну розмову на YouTube-каналі "Палає".

Поговорили вони на найрізноманітніші теми, які стосувалися і старіння, і помилок з минулого, які не виправити.

Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео
Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео

Ось, наприклад, Олеся Жураковська згадала, як втратила своє перше кохання через такі помилки.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Я розуміла завжди, що ця людина - вона моя, і на жаль зараз вже дуже пізно. Я все думала про те, що знайдеться час вибачитися, пояснити. Дуже емоційно ми сприймали щоразу, коли намагалися зрозуміти, чому розійшлися, і кожен пішов своєю дорогою, але в нас настільки була закоханість один одному, і дуже високий градус емоцій.Для мене він дуже важливий був як друг, як людина.Його немає вже, і дізналася я випадково.З жахом дізналася про те, що він хворів,і він мені про це не говорив ” – згадує Олеся Жураковська.

Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео
Олеся Жураковська, фото: скріншот з відео

Після цього вона прийшла до висновку, що про свої почуття треба говорити завжди. Відкладати на потім не можна, оскільки може бути надто пізно.

Олеся Жураковська, фото: Instagram
Олеся Жураковська, фото: Instagram

Також заговорила актриса і про закоханість. Вона може швидко зацікавитися людиною, але так само швидко її і розлюбити. Все тому, що вона вкрай вільна людина, і не любить обмежень. Якщо ви починаєте будувати якесь спільне майбутнє, то повинні приймати один одного такими, якими ви є, а не підлаштовуватися під інтереси інших. Це така проста істина, яку, на жаль, розуміють сьогодні не всі.

Нагадаємо, що зірка "Папіка" Олеся Жураковська розповіла про акторів-українців, "закоханих" у путіна: "В одному гуртожитку".

Раніше ми повідомляли, що хрещеник Олесі Жураковської з Росії зворушив актрису своїм антивоєнним листом: "Людина не пов'язана з національністю".