Відома українська співачка та продюсер Наталія Могилевська, яка також була головним експертом на різних талант-шоу, часто радує віддану аудиторію цікавими публікаціями в Instagram, де за нею стежить понад 1 мільйон людей.

Наталія Могилевська активно виступає на підтримку України та її народу. І ось, після чергового концерту вона оселилася в готелі, щоб трохи перепочити, а заразом і поділитися враженнями. Окрім того, співачка не посоромилася показати себе без сценічного образу, повністю відкривши аудиторії своє "голе" обличчя.

Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська
Скріншот із Instagram, Наталія Могилевська

"Так приємно - початок літнього сезону. Басейн тільки наповнюється, все тільки починається, стільки надій і майбутнього тепла. Вірю у краще", - натхненно написала Могилевська.

Виглядає зірка дуже свіжо, як зазначили численні шанувальники. Більше того, деякі "скинули" їй одразу десяток років, коли побачили обличчя без макіжу, але знайшлися й ті, хто не впізнав знаменитість.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"На себе не схожа", "Яка ви мила і без косметики", "Я Вас невпізнала, ви дуже гарна", "На 10 років молодша", - написали користувачі мережі в коментарях.

Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Коментарі - instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

Нагадаємо, "Як же хочеться її...": Наталія Могилевська розбурхала фантазію чоловіків своїми оголеними ніжками

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська захотіла повернути Крим, але забула за Донбас і їй "прилетіло": "Рвуться за океани"

Як повідомляв Знай.ua, Наталія Могилевська проговорилася про свій зв'язок із Дімою Монатиком: "У нього прилетіло кілька куль"