Російські окупанти влаштували справжній геноцид українського народу, а також захопили в полон безліч військових та цивільних, серед яких був брат соліста гурту Quest Pistols.

Про це Антон Савлєпов розповів у відео для TikTok. У його родині трапилося горе, з яким знайомі багато українців. Брат артиста рік тому потрапив до ворожого полону на Харківщині. З того часу про його стан нічого невідомо.

Антон Савлепов, фото: Instagram
Антон Савлепов, фото: Instagram

"Тема трагічна, але має бути освітлена. Я родом із Харківської області, і з початком повномасштабного російського вторгнення мою малу батьківщину було швидко і надовго окуповано. Українці регулярно виходили на мітинги опору. І саме за тверду громадянську позицію окупанти переслідували їх, викрадали, тримали по підвалах і катували", - розповів моторошні подробиці Савлєпов.

Співак зазначив, що ті, хто повернувся з полону, були морально і фізично понівечені, а про долю багатьох ніхто не знає. Він особисто переконався в тому, що знайти хоч якусь корисну інформацію про полонених цивільних дуже важко.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Їх майже не обмінюють, вони рідко потрапляють до списків і за документами вони фактично не в полоні. Наші родичі, громадяни і патріоти просто зникли безвісти", - додав Антон.

@kefirchiktv

Немає обміну цивільних полонених більше року!!! Розшукуємо брата Антона Савлепова - Строєва Сергія Сергійовича 28.05.90 #полонені #цивільнівполоні #полоненірф #полоненіазовсталі #квестпистолс

♬ оригинальный звук - KefirchikTV

Раніше ми писали про те, що лідер гурту Quest Pistols Антон Савлєпов упав зі сцени прямо під час виступу гурту

Як повідомляв Знай.ua, Quest Pistols зробили українською головний хіт "Ти така красива": "Почуття до жінки"