Популярна українська співачка, зірка соціальних мереж Instagram та Tik-Tok Анна Трінчер вже розповідала раніше своїм підписникам, що не спілкується з батьком близько шести років, але не розкривала причини чому так відбувається.

Анна Трінчер, фото: Instagram
Анна Трінчер, фото: Instagram

Виявляється, що дівчина має сильну образу на свого батька, через те, що він у дитинстві погано до неї ставився.

Про це Анна розповіла на своїй сторінці Instagram.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Для ФОП вступили у дію нові правила
Показати ще

Співачка розповіла підписникам, що коли вона була маленькою, тато тягав її за волосся, кричав на неї та постійно погрожував. Все це відбувалось коли матері співачки не було вдома.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Чоловік зовсім не приділяв увагу її вихованню, а Трінчер незважаючи на постійний тиск та фізичне насилля намагалася зблизитися з батьком, хоча їй це так і не вдалося адже він не йшов на контакт.

"Він тягав мене за волосся... Кричав на мене... Погрожував зняти телевізор у моїй спальні і розбити його... У нього була неконтрольована агресія. Все це він робив, коли мами не було вдома. Він не займався моїм вихованням, а тільки говорив: "Я тобі куплю іграшку, а ти мене слухайся, добре?" - розповіла співачка.

Вона додала, що татові було байдуже на її успіхи дівчини у дитинстві. Він не приходив підтримувати її на виступи.

Співачка розповідає що таке ставлення батьків формує у майбутньому відношення до самих себе, і через таке дитинство Анна часто відчуває себе непотрібною.

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Анна Трінчер. Фото:Instagram
Анна Трінчер. Фото:Instagram

Та це не єдина проблема з якою стикнулася співачка через важке дитинство.

Вже у дорослому віці у стресових ситуаціях Анна впадає у відчай через невпевненість у собі, адже вважає що вона "занадто маленька" щоб впоратись з реальними проблемами.

Нагадаємо, що Аня Трінчер після операції знову ляже "під ніж" хірурга - співачка має серйозні проблеми.

Раніше ми повідомляли, що новенький Porsche змусив Ганну Трінчер роздягнутися до трусиків.

Також стало відомо, що Олександр Волошин розповів про доходи під час війни і чи утримує Трінчер: "Ця сума викличе у людей...".