Кожен українець пам'ятає 24 лютого 2022 року, коли росія на чолі з володимиром путіним вирішила напасти на Україну та "врятувати" нас від щасливого життя.

Не забули цей страшний день і колишній учасник шоу "Холостячка" Андрій Рибак із його тепер уже дружиною Аліною. Про це вони розповіли у 3 випуску проекту "Як ти?" з Григорієм Решетником.

Ксенія Мішина і Андрій Рибак, фото: СТБ
Ксенія Мішина і Андрій Рибак, фото: СТБ

Аліна згадує, що попереджала коханого про те, що може початися війна і просила вигадати план дій на цей випадок, але Рибак не вірив у таку ймовірність і заспокоював дівчину.

"24 лютого ми були вдома, прокинулися о 5 ранку тому, що зателефонував мій друг і сказав, що почалася війна" , - ділиться дівчина.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Рибалка тоді відразу вийшов на балкон і побачив, що багато людей з валізами виходили і вантажили все в автомобілі. Вибухів вони не бачили, бо мешкають у районі вокзалу.

"Він був переляканий. Я теж відчула страх, але я одразу зателефонувала батькам. Вони працюють на Хмельницькій АЕС і відмовилися їхати" , - з сумом каже Аліна.

Андрій Рибак з дівчиною, instagram.com/smirnovaaalina
Андрій Рибак з дівчиною, instagram.com/smirnovaaalina

Сам Андрій згадав, що вирішив одразу зняти гроші та пішов до банкомату, але його дещо здивувало на той момент.

"Хлопець працює, шаурму робить, кав'ярня... Люди так ходять і начебто не вірять у те, що відбувається... Звучить сирена".

Нагадаємо, що Андрій Рибак та Фіма Костянтиновський із "Ліги сміху" розсмішили своєю версією треку про "гарну українку".

Раніше ми повідомляли, що Андрій Рибак із "Холостячки" показав оригінальний спосіб здивувати кохану з ранку: "Гуру романтики".