В одному з випусків проєкту "Як ти" головна героїня 2 сезону шоу "Холостячка" співачка Злата Огнєвіч зізналася Григорію Решетнику у появі деяких стосунків у неї та Олексія Тригубенка, якого відкинула Ксенія Мішина у першому сезоні.

Як тільки у Григорія Решетника випала можливість поспілкуватися з самим Льошею, він відразу ж поцікавився цією історією. Тема якраз зайшла на рахунок побачень та романтичних відношень, Тригубенко зізнався, що зараз не той час для цього. А ведучий засунув у розмову і Злату, згадуючи, як вона почервоніла при згадці Льоші.

Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа
Злата Огнєвіч, фото: Знай.uа

“Вона почервоніла? Я думав, що мені пишуть про Злату Огнєвіч. Я її просто зустрів у Чернівцях. Я сказав "Привіт", вона відповіла "Привіт, я збираюся в Америку", я побажав їй удачі і все... Ні, ми не переписуємось... У неї там така історія: Тарапата, Андрій... Я не хочу, це другий сезон... Я краще Еллерту напишу", - сміється Тригубенко, згадуючи свого головного конкурента за серце Ксенії Мішиної.

Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина, фото СТБ
Олексій Тригубенко і Ксенія Мішина, фото СТБ

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Із Ксенією Мішиною Тригубенко теж зустрічався, але побачив він її ще до війни. Він зазначив, що не вникає у стосунки її та Еллерта, оскільки у них "там щось якась гойдалка".

Нагадаємо, що відкинутий Мішиною Олексій Тригубенко забив на Ксюшу під час війни, холостячка не стрималася: "Я за нього рада".

Раніше ми повідомляли, що колишній Ксенії Мішиної Олексій Тригубенко нарешті показав свою майбутню дружину: "За два дні...".