Актриса та дружина продюсера "Кварталу 95" Ганна Саліванчук розповіла, на що їй не вистачало грошей у перші місяці війни.

Про це вона розповіла у сторісі Instagram.

Анна Саліванчук, скріншот: Instagram
Анна Саліванчук, скріншот: Instagram

Виявилося, що навіть у зірки не вистачає грошей на таку покупку, а так хочеться мати власний куточок затишку та спокою.

Ганна стояла біля свого 25-поверхового будинку і розповідала, що шкодує про те, що вона не має будиночка з власною територією, а в Києві ціни такі, що ніяк не накопичити.

Популярні новини зараз
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

[quote author=""]" Я тут гуляю біля свого 25-поверхового будинку думаю, шкода, що у мене немає свого власного будиночка зі своєю територією. Ну в Києві ціни такі, що ого-го, все ніяк не докопати, щоб купити свій власний будиночок", - розповіла зірка./quote]

Крім того, Ганна дуже любить куховарити і з радістю ділиться своїми рецептами. Зірка показала, чим годує свою родину. Так у мультиварці вона зварила смачний та корисний бульйон зі спагетті. А також насмажила оладки з цукіні, адже зараз саме у розпалі сезон цього овочу.

Сторіс Фото скрін відео

Нагадаємо, що Ганна Саліванчук показала, як використовувати вино замість антибіотиків: "Істерика стомленої жінки...".

Раніше ми повідомляли про панкейки з банановим та апельсиновим соусами в мікрохвильовій печі за рецептом Анни Саліванчук: всього 2 хвилини.

Також стало відомо про зірку "Жіночого кварталу" Ганна Саліванчук зізналася, як це було вперше: "У 14 мене років взяли...".