Лідер гурту "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон розповіла як їхня онука перенесла важку хворобу та сварки з дітьми.

Дізналася про це ведуча програми "Зірковий шлях".

Скрін, Instagram Фаліон
Скрін, Instagram Фаліон

64-річна зірка розповідає про непросте життя, а з війною клопоту побільшало. Нині її велика родина мешкає разом в одному будинку на західній частині України. За словами зірки, буває все, конфлікт дітей та батьків – це вічна проблема, з якою всі стикаються. Однак у їх сім'ї довго ображатися один на одного вони не можуть і через 1-2 хвилини миряться. Не я така одна, у кожній родині таких проблем вистачає, зауважила вона.

"Батьки діти - це вічний конфлікт. Щось не так зробили - мені не подобається", каже Наталія

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Наталія Фаліон, фото: Знай.ua
Наталія Фаліон, фото: Знай.ua

На запитання, чи не планує десь емігрувати із сім'ю, Наталя сказала, що навіть не уявляє, як може кудись поїхати. Діти її підтримують, але помітила "поки що".

Співачка також розповіла про складну хворобу онуки. У неї була саркома, яку, на щастя, вдалося побороти. Незважаючи на інвалідність, вона оптиміст не зациклена на тому, що не така як усі. А вона жива, весела, закінчує другий курс та стане журналістом.

Нагадаємо, що "Лісапетний батальйон" заспівав про жалюгідну долю путіна в "Дизель шоу": наслідки жіночої люті.

Раніше ми повідомляли, що зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон похвалилася тим, що краще за мавпу: "По правді і всерйоз" .

Також стало відомо, що зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон розкрила онукам всі свої таємниці: "Різатимемо...".