Телеведуча шоу "Орел і Решка", співачка та зрадниця України Регіна Тодоренко вирішила зайвий раз про себе нагадати про себе в Росії та випустила дитячу книгу "Регіна мандрівниця рятує Австралію".

Про цеповідомляє Telegram-канал "Боже, яке кон*не".

Регіна Тодоренко народилася в Україні, але живе та заробляє криваві рублі у Росії. Після вторгнення росії на територію України, незважаючи на те, що близькі родичі та батьки Регіни живуть в Одесі, вона ніяк не відреагувала на війну і продовжує мовчати.

Регіна Тодоренко. Фото скрін з Telegram
Регіна Тодоренко. Фото скрін з Telegram

Телеведуча проігнорувала звернення колег з тревел-шоу "Орел і Решка", які просили Регіну розповісти правду, яка відбувається в країні, в якій вона народилася і тривалий час проживала.

Як відомо, зрадників не люблять ніде і самі росіяни не вірять у те, що книгу Регіна написала сама.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Регіна Тодоренко, фото Знай.uа
Регіна Тодоренко, фото Знай.uа

Торік вибухнув скандал, ґрунтом для якого стали чутки про те, що Тодоренко не заплатила людині, яка нібито написала за неї книгу.

Молода письменниця Дарина Мішина кілька років тому почала співпрацювати з телеведучою, коли та спалахнула ідеєю написати книгу з дитячими казками.

Дарина Мішина, яка писала книгу для Тодренка. Фото з відкритих джерел
Дарина Мішина, яка писала книгу для Тодренка. Фото з відкритих джерел

Але дізнавшись про те, що авторство Тодоренко хоче повністю привласнити собі, Мішина публічно поскаржилася, оприлюднивши листування з представниками знаменитості.

Незважаючи на те, що скандал прогримів ще рік тому, після офіційного виходу книги росіяни продовжують сумніватися в тому, що телеведуча написала її сама: "Боже, вона вже й дитячу книгу без скандалу не випускає"; "Та ця Регіна двох слів зв'язати не може, як вона могла книгу написати, бреше"; "Дуже співчуваю реальному автору цієї книги. У чому проблема зізнатися, що написала цю книгу не одна?"

Росіяни не вірять в те, що Тодоренко сама написала книгу. Фото скрін Telegram
Росіяни не вірять в те, що Тодоренко сама написала книгу. Фото скрін Telegram

Раніше портал Знай повідомляв, позбавити українського громадянства Ані Лорак, Таїсію Повалій та Тодоренка: Катя Осадча винесла вирок зрадникам.

Також наш портал інформував, Тіна Кароль знайшла, чим вона краща за Ані Лорак і Регіну Тодоренко: "Мало кому це було під силу"

Крім того, ми писали, помутніння розуму? Зрадниця Тодоренка влаштувала танці-судоми та використала Кіркорова, як пілон