Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь вже багато років є всіма улюбленою телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі, а також продовжує проявляти активність в Instagram.

Олена-Крістіна Лебідь не соромиться показувати себе шанувальникам з різних ракурсів та у всіляких станах. Цього разу вона розмістила відео, на якому її оголене тіло приховує лише один махровий рушник. Мабуть, ведуча тільки вийшла з душу.

Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь
Скриншот з Instagram, Олена-Крістіна Лебідь

Артистка захотіла відбілити собі зуби, проте обрала для цього дивний засіб – чорну субстанцію, схожу на вугілля. Після чищення зубів, посміхнувшись на камеру, Лебідь показала результат. Не сказати, що її задум увінчався успіхом. Сама ведуча теж була шокована побаченим.

Деяких шанувальників більше привабило те, що білий рушник ледь не злетів з її тіла, але артистка вчасно встигла його підхопити. Звісно, ​​багатьох також розсмішила спроба Лебідь відбілити зуби.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"А що ти там рушником закриваєш?)", "Кріс, до Хеллоуїна ще далеко 😂 а ви вже напоготові😂😂", "Ти що, зуби нам ще потрібні", - написали користувачі.

Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/
Коментарі - instagram.com/elena_kristina_lebed/

Нагадаємо, Олена-Крістіна Лебідь показала, як наречений Розенко б'є її скакалкою, щоб не їла "зайвого": "Швидкий метод схуднення"

Раніше ми писали про те, що наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь почала отримувати подарунки від чоловіків не за віком: "Робили все, що могли"

Як повідомляв Знай.ua, Олена-Крістіна Лебідь з розплющеним обличчям показала, як Розенко над нею жартує: "Як завжди"