Головний герой 6 сезону шоу "Холостяк" в Україні грузин Іраклі Макацарія став гостем у передачі Григорія Решетника "Як ти?".

Чоловіки обговорили питання війни в Україні та Грузії, можливість відправлення Іраклі у бік політики та доцільність випуску шоу "Холостяк" в умовах війни.

І тут тема зайшла про особисте життя самого Іраклі. Григорій Решетник зізнався, що він дуже радів, побачивши, як Іраклі пропонував свою тепер уже дружину і матір сина Лізі Чічуа. Ведучий упевнений, що саме проект "Холостяк" підготував грузина до таких правильних перформансів.

Анетті Жернова та Іраклі Макацарія
Анетті Жернова та Іраклі Макацарія

Решетник попросив Макацарію розповісти трохи про 21-річну Лізу та про те, як почалися їхні стосунки.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Я говорив, що не вірю в кохання з першого погляду, але у мене з Лізою була закоханість за секунду, коли я її побачив. Це було 22 серпня 2020 року в Батумі. Це було там же, де знімали "Холостяк", Я випадково потрапив на цей захід, було багато людей біля входу і там я вперше побачив ту сяючу особу. Я знав про неї від дружини мого друга, яка показала мені відео, де Ліза співає зі своєю мамою", - згадує грузин .

Іраклі Макацарія з дружиною. Фото Instagram
Іраклі Макацарія з дружиною. Фото Instagram

Іраклі наочно знав її давно і навіть у день того концерту їм не вдалося поспілкуватись - вона була зі своєю родиною і Макацарія спостерігав здалеку.

Я довго наважувався написати... Я вийшов з концерту і всю ніч вона не виходила у мене з голови. Мені був незвично писати першим. Я багато думав і собі сказав, що я напишу. …Її мама медик, але раз на тиждень на нашому каналі у неї є рубрика, де вона розповідає про правильне харчування та Ліза подумала, що я пишу їй на рахунок роботи”.

Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram
Іраклі Макацарія зробив пропозицію коханій, скрін з instagram

Іраклі зізнається, що не просив дівчину йти з ним на побачення. Він знайшов іншу причину. Дівчина любить чурчхеллу, грузин закупився і привіз солодощі Лізі, щоб познайомитися.

Дружина Іраклі – студента медичного університету. Вся сім'я у Лізи - медики і вона йде стопами. Красуня навчається на відмінно і навіть школу закінчила із золотою медаллю.

Вінчання Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа, фото: Pavle Mgeladze
Вінчання Іраклі Макацарія та Лізи Чічуа, фото: Pavle Mgeladze

Різниця у віці у пари – 17 років і це велика відповідальність для самого Макацарії.

"Спочатку я познайомився з сестрою, потім з братом і мамою. З батьком я познайомився за кілька тижнів, тому що він часто в роз'їздах. Це абсолютно інтелігентні люди, які мене позитивно сприйняли... У мене було бажання, щоб я пройшов усі традиційні моменти, які ми маємо"

Нагадаємо, що екс-"Холостяк" Іраклі Макацарія вперше став батьком: красуня дружина народила йому первістка.

Раніше ми повідомляли, що Іраклі Макацарія намок перед фанатками, потягнувши залізо до спортзалу: "Важливий підхід".