Акторку підтримали шанувальники після нападок на неї через старшу дочку

Коментарі із підтримкою шанувальники написали на сторінці Іnstagram Ольги Сумської.

Ольга Сумська, фото: Знай.ua
Ольга Сумська, фото: Знай.ua

Як відомо, старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна мешкає у Москві. Проте після нападу на Україну Антоніна зникла із соціальних мереж. З першого дня війни вона не давала жодних коментарів.

Актрису цим дорікають як відомі люди, так і частина її шанувальників. Ольга, знаючи, що вона популярна особа, намагається виправдатися. Вона каже, що так склалися обставини, що Антоніна не має змоги виїхати. Крім того, вона доросла людина і сама приймає рішення.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ольга Сумська. Фото: Instagram
Ольга Сумська. Фото: Instagram

А нещодавно зірка розмістила у соціальній мережі розмістила фото зі своїми доньками. Серед них рідкісні кадри молодої актриси за старшою дочкою Антоніною.

Шанувальники підтримали співачку, а в одному з коментарів передплатниця під ніком avershinatatka написала Ользі, щоб вона перестала виправдовуватися і звернулася до хейтерів із запитанням, А що вони зробили для України? Та дала пораду Ользі перестати виправдовуватись, вона невинна, це вибір її дочки.

"Оля моя Вам добра порада, перестаньте виправдовується, Ви не винні у виборі Вашої дочки. І вона влаштовувала свою сім'ю до всього цього Ада, ніхто з цих "лінчувальників" не має права Вас судити",- написано у коментарі.

коментар. Фото: скрін instagram

коментар. Фото: скрін instagram

Нагадаємо, що українська Роксолана Ольга Сумська показала, за що дадуть відповідь росіяни: "Всіх, хто траплявся їм на шляху".

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська знищила Фаріон, яка звинуватила маріупольців у знищенні свого міста: "Людина має відповідати".