Українська співачка Софія Ротару практично не коментує повномасштабну війну, від початку — 24 лютого 2022 року.

Її тактика — триматися подалі від публічності і не проводити концерти, хоча періодично жінка викладає будь-які публікації в соціальній мережі Instagram, нагадуючи про тяжкі злочини, вчинені окупантами.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Зараз Ротару таки вийшла на сцену, виступивши перед українцями заради доброї мети. Однак одразу варто заявити, що це не стосується Софії. Йдеться про її молодшу сестру Ауріку.

Близька родичка активно продовжувала свою концертну діяльність. Вона не лише виступала перед шанувальниками, а й приділяла особливу увагу благодійним заходам та підтримці військових. Через соціальні мережі Ауріка регулярно ділилася фотозвітами своїх виступів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Один із таких виступів нещодавно пройшов у місті Варва у Чернігівській області. Ауріка Ротару разом із своїми колегами-артистами вийшла на сцену перед численною аудиторією. Відеозапис цього виступу був опублікований на її сторінці у соціальній мережі Facebook організатором та співачкою Тетяною Дяченко.

Ауріка Ротару, скріншот: Youtube
Ауріка Ротару, скріншот: Youtube

Тетяна Дяченко у своїй посаді висловила щирі слова вдячності всім, хто брав участь у концерті. Вона також висловила подяку своїм колегам за спільні зусилля та підтримку.

Нагадаємо, киянка Клара Новікова засудила Софію Ротару за вибір України: "Вона зробила ім'я в Росії"

Як повідомляв "Знай.uа", пішов із життя відомий композитор, який працював із Софією Ротару та Іво Бобулом

Знай.ua писав, Софія Ротару розбила серця одним кадром після звільнення з російського полону: "Які очі ..."