Дружина відомого актора із "Кварталу 95" Степана Казаніна показала, як святкували онлайн-випускний учні 11 класу.

Відео Наталія Казаніна опублікувала в Instagram stories.

Степан Казанін, фото: Instagram
Степан Казанін, фото: Instagram

Незважаючи на військовий стан, для багатьох випускників шкіл випускне – це свято. Тому Наталя одягла яскраву сукню у символічних кольорах – на блакитному тлі жовті соняшники. Варто зазначити, що вбрання дуже їй йде.

"А я маю привід одягнути сукню", - підписала фото Наталія.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У цій сукні вона з'явилася на святі останнього дзвоника у гімназії, де навчається її молодший син Петро. Попри те, що хлопчику 14 років Наталя вирішила разом із сином побувати на святі 11-класників.

Далі у відео вона розповідає, що у багатьох столичних школах пролунав останній дзвінок, і наступного відео показує, як випускники спускаються сходами вниз.

У наступному відео вона уточнює, що свято останнього дзвінка є онлайн. У школі, де навчається її молодший син, зібралося небагато дітей, не у всіх святкове вбрання. Однак вони вирішили відзначити це свято у приміщенні школи.

Один із учнів символічно дзвонив у шкільний дзвінок, інші аплодували та знімали те, що відбувається на мобільні телефони.

У коментарі до відео Наталія зазначила:

"Наші одинадцятиклашки цього року без випускного..."

У наступному відео вона продовжила думку:

"Однак із винятковою вірою у світле майбутнє"

Потім вона показала фото сина Петра із самокатом перед будівлею гімназії та підписала фото так:

"Віримо, що 1 вересня повернемося за парти!"

Нагадаємо, що дружина Казаніна із "Квартал 95" описала звичайний день із життя киян: "Накриває від недосипання".

Раніше ми повідомляли, що дружина Степана Казаніна із "Квартал 95" розповіла про "братство" з росіянами: "Люди раптово оглухли"