Український гурт "Антитіла" випустив нову композицію під назвою "Мій сокіл". Пісня стала саундотреком до комп'ютерної гри німецько-фінського продакшену "Death from Above".

У кліпі в анімованій формі зображені чудовиська у військовій формі з прапором росії на шевронах, яких треба знищувати.

"Вороги зображені як орки, свині та фактично нелюдські створіння, якими по суті вони є, і які дали назву новому явищу у всесвітній історії — рашизму. Ця символіка підкреслює глибокий зміст відео, де український пілот та оператор дрону знищує ворога, який уособлює загрозу для свободи та незалежності", — пояснюють у гурті.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Гру можна знайти на платформі Steam. Гравці можуть перевтілитися в пілота, який керує дроном, або безпосередньо грати безпілотним літальним апаратом, атакувати ворожі позиції і знищувати ворога.

"Коли IT-компанія з Німеччини попросила нас створити пісню для гри – ми зацікавилися, тому що й самі любимо комп'ютерні ігри. Коли нам сказали, що гравці будуть перевтілюватися в українських пілотів-операторів безпілотників і знищувати ворога зверху, коли ми дізналися, що 70% доходу піде на підтримку Збройних сил України, у нас не було сумнівів, чи брати участь у цьому", - прокоментував лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Нагадаємо, ми раніше писали Тарас Тополя та "Антитіла" стануть частиною комп'ютерної гри про хоробрих воїнів ЗСУ: "Цікавий досвід"

Як повідомляв портал "Знай.ua" гурт Антитіла дивом уникнув страшної ДТП у Парижі: просто на автобані на швидкості