Радянський, російський рок-музикант та лідер гурту "Машина времени" Андрій Макаревич завжди підтримував Україну і виступав проти російської агресії, ще з 2014 року.

Андрій Макаревич
Андрій Макаревич

Андрій Макаревич різко висловився про те, чи збирається після завершення війни повертатися в росію та давати там концерти.

Про своє бачення майбутнього, лідер гурту "Машина времени" розповів у інтерв'ю російській акторці Тетяною Лазарєвою.

Макаревич сказав, що ніколи в житті не буде виступати для таких співвітчизників і назвав їх "гівном, що тявкає":

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ось лусне ця влада, вона ж лусне рано чи пізно. Питання часу. І ось це все гівно, що тявкає, воно затихне. Але ж вони нікуди не подінуться, вони ж там залишаться. І я поїду для них співати? Та не в житті", - рішуче сказав Макаревич.

Андрій Макаревич, фото: passion.ru
Андрій Макаревич, фото: passion.ru

Андрій Макаревич виїхав з росії та проживає разом з дружиною та сином у Ізраїлі. Музикант продовжує давати концерти за кордоном, бо любить грати музику і, найголовніше, "не відчуває того смороду, який розповсюджений зараз у повітрі в росії".

Макаревич розповідає шо зараз у Європі в нього більше концертів ніж кілька років тому у росії.

Раніше Знай.UA писав про те, що відомий російський музикант Андрій Макаревич разом з дружиною розповіли, що зроблять насамперед після війни, коли зможуть приїхати до Києва.

Також Андрій Макаревич в черговий раз намагається зрозуміти, за що путін ненавидить Україну: "Він хоче Третю світову? Серйозно думає виграти?":