Арнольд Шварценеггер розкрив свій найбільший гонорар в історії - і не за роль у франшизі "Термінатор".

М'язова голлівудська зірка за останні чотири десятиліття заробила собі ім'я, як активіст. Але 75-річний Арні розповів, що заробив колосальні 30 мільйонів доларів за роль злодія містера Фріза, що леденить душу, у фільмі 1997 року "Бетмен і Робін".

Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварцнеггер, кадр із церемонії нагородження "Золотий Глобус"
Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварцнеггер, кадр із церемонії нагородження "Золотий Глобус"

Завдяки низці банальних фраз на кшталт "дозвольте мені розтопити лід" та "крута вечірка" — Віктор Фріз претендував на звання найоплачуванішої голлівудської ролі в історії.

Арні сказав The Hollywood Reporter: "Це був Бетмен і Робін, де вони дали мені понад 30 мільйонів доларів. Я став найоплачуванішим артистом в історії Голлівуду".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Супергеройський провал Джоела Шумахера показав, що Бетмен Джорджа Клуні та Робін Кріса О'Доннелла намагалися зберегти свої тендітні стосунки разом, коли містер Фріз сіяв хаос у Готем-сіті. Незважаючи на зірковий акторський склад, з Умою Терман у ролі Отруйного Плюща та Ель Макферсон у ролі Бетгерл, фанати так і не перейнялися симпатією до фільму: на IMDb він набрав 3,7 бала з 10.

Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram
Арнольд Шварцнеггер, фото: Instagram

Тим не менш, Голлівуд 1990-х років був золотою житловою для знаменитостей тієї епохи, оскільки у продюсерів, здавалося, було більше грошей, ніж здорового глузду.

Джиму Кері, як відомо, заплатили 20 мільйонів доларів за роль у комедії 1996 року "Кабельник".

Том Круз, Кевін Костнер та Джулія Робертс також нібито заробили понад 20 мільйонів доларів за фільм.

І, як повідомляється, Арні накопичив приголомшливий власний капітал у розмірі 450 мільйонів доларів завдяки тому, що він десятиліттями перебував у центрі уваги. Після успішної кар'єри бодібілдера, який завоював сім трофеїв "Містер Олімпія" в період з 1970 до 1980 року, він змінив гантелі на кіно.

Арнольд Шварценеггер та його син Патрік: скрін посту в Instagram
Арнольд Шварценеггер та його син Патрік: скрін посту в Instagram

Нагадаємо, що Сільвестр Сталлоне та Арнольд Шварцнеггер схопилися за ножі для виживання: "Безжально атакували один одного".

Раніше ми повідомляли, що Kalush Orchestra навчили Арнольда Шварценеггера говорити українською та зняли у своєму кліпі: "Це розрив".